Tisdagsnöje



Heiiiiiiiiii allihopa! Aktiva Linda här dåva som ska göra ännu ett inlägg!
Kan börja med och säga att jag hade besökarrekord igår med 34 unika besökare! Ett stort OMG.
(Folk gillar nog att skratta åt mina misslyckanden)





Efter skolan idag när jag kom hem så var min kära syster här så jag hängde med henne hem för att fylla på mitt USB-minne med lite nya Having a Blast låtar.
Lite randomly sådär när jag skulle gå fick jag syn på Alex vattenpipa som stod ensam och ledsen i ett hörn så jag föreslog att vi skulle röka lite, och inte för att jag trodde Anne skulle säga ja, men de gjorde hon minsann!
Så tisdagsnöjet denna veckan blev som sagt lite pipa åt folket.

Jag är inte så bra på att göra rökringar, men jag håller på och lär mej!





Typ total fail på sista bilden. Skulle ta ett stort bloss så de skulle bli mycket rök på bilden, det blev lite för stort och jag fick värsta hostattacken :(

pinsamt värre...

Hey hoes!
Dags för en uppdatering nu, även att jag inte hittat Shadow Picatchu än.




Kan meddela att detta förövrigt varit en av de pinsammaste kvällarna i mitt liv.

PINSAM SAK NR 1: Jag skulle få skjuts till replokalen av Anne, Hojo och Individen men hann inte äta innan utan tog med mej en matlåda som jag trodde jag skulle få avnjuta nere i repan. Så blev det inte.
Hojo och Benji skulle visst in på McDonald's och äta innan vi repade, så då var det bara att ta med sej den lilla rosa matlådan in dit och sätta sej och käka...
Hur många tar med sej matlåda till McDonald's lixom? :|


PINSAM SAK NR 2: Som några av er kanske vet sjunger jag väldigt fint (ironi) och en flummig dag i det förflutna så hade Anne filmat mig när jag sjöng en av Individens låtar med riktigt inlevelse.
Som om inte matlådan va nog visade hon ju denna videon för Individen.


Bara för att det hela ska bli ännu pinsammare tyckte Anne jag skulle ta en bild på Individen och lägga upp här på bloggen.
DONE.



Linda blev röd och fnissade.
HEJDOH

RSS 2.0